Memo söker ställare

17 januari, 2017

Memo Industriplast söker nu efter två ställare och en ställarlärling för omedelbar anställning.

I din roll som ställare hos Memo Industriplast kommer du att genomföra ställ i maskinerna för den specifika tillverkningen. Du ska se till att kvaliteten är korrekt under körning, du kommer även att väga upp och rapportera antal färdiga produkter vid avslut av order. Det förekommer både korta och långa serier av legotillverkade produkter. Eftersom produktionen består av en liten arbetsgrupp så innebär tjänsten att du kommer att få arbeta självständigt.

Om dig

Vi söker dig som har en maskinställarutbildning inom formsprutning av termoplaster. Du har sedan tidigare erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att du är teknikintresserad och händig då det förekommer underhåll av maskinparken. Du har god samarbetsförmåga men trivs även med att arbeta självständigt och tar egna initiativ för att lösa uppkomna problem. Du tycker att det är viktig med ordning och reda på din arbetsplats och har ett högt kvalitetstänk. Du har giltiga truckkort för ledstaplare och motviktstruck.

För tjänsten som lärling sätter vi störst vikt vid de personliga egenskaperna och viljan att lära sig nytt.

Om anställningen

Anställningen är en provanställning om vi inte kommer överens om annat. Memo tillämpar kollektivavtal.

Om ansökan

Tjänsterna ska tillsättas omgående därför sker rekryteringsarbetet löpande. Du ansöker genom att skicka ett mail till info@memo.se och bifoga ett CV och personligt brev.