MEMO INDUSTRIPLAST

Affärsidé

Memo Industriplast är en komplett leverantör av avancerad formsprutning till kunder inom bland annat verkstadsindustri, försvarsindustri och medicinteknik, där kraven är höga på kvalitet och precision.

Genom lång erfarenhet, högt kvalitetsmedvetande och engagerad och kompetent personal är vi en effektiv och självklar partner till våra kunder. Hos oss står kunden alltid i centrum.

HISTORIK

Memo Industriplast grundades redan 1947 när Memo AB startade sin verksamhet i Eskilstuna. Efter att företaget förvärvat både Köpings Industriplast och Hallstahammars Plast samlades sedan hela verksamheten i Köping.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

ÄGARE

Sedan 2007 ägs majoriteten av Memo Industriplast AB av Deva Group AB. Övriga ägare är Folkoe AB och Lars Kåredal.

Deva Group AB är ett privatägt investmentbolag baserat i Västerås. Investeringarna är fokuserade till tillverkande industri och tekniska konsultverksamheter. Några av dessa är Tritech Technology (tritech.se), Deva Mecaneyes (devamecaneyes.se) och Wikmanshyttan AB (wikmanshyttan.se).